Het is eind van de middag en ik zit nog even te wachten op een paar laatste tekstaanpassingen. Dat geeft mij mooi even de gelegenheid om mijn nieuwste demo’s aan jou voor te leggen. Of heb je ze al gehoord onder de grote knop bovenaan de homepage? Hoe dan ook: hier vind je ze allemaal nog even netjes onder elkaar. Ik denk dat het weer een aardige staalkaart is geworden van wat mijn stem te bieden heeft. Uiteraard ben ik benieuwd wat jij er van vindt, dus ga je gang, luister naar de demo’s en geef onderaan de pagina je mening. Je kunt de demo’s ook ‘liken’ door op het hartje te klikken. Arno  
Arno Lubbinge, voice-over

Arno Lubbinge, voice-over
Soesterveste 16
3432 RK  Nieuwegein (NL)

(+31) 06 - 199 362 20

Pssst… omdat ik een groot deel van de dag in stille ruimtes zit, kun je mij het best bereiken via e-mail of het mailformulier

Stuur Arno een berichtje

© 2019 Arno Lubbinge, voice-over
This site in English